Let op Cookies worden op deze website gebruikt voor de beste gebruikerservaring. Indien u verder gaat, gaat u akkoord met het ontvangen van cookies van deze website. Ik ga akkoord!

Betaalwijzen

iDEAL
U kunt veilig met iDEAL betalen, dit is de snelste methode. Wij kunnen uw producten vaak al binnen een dag verzenden. Uw betaling met iDEAL wordt door onze Payment provider Sisow afgehandeld. Dit om een veilige en soepele afhandeling van uw bestelling te waarborgen.

Paypal
U kunt ook met paypal betalen. Deze handige manier van betalen kunt u ook gebruiken als u met uw creditcard wilt afrekenen. Hiervoor rekenen wij wel een kleine toeslag.

Creditcard
Bij ons kunt u met alle grote creditcards betalen. O.a. Mastercard, Visa, en Maestro.

Vooruit betalen
Tevens kunt u vooruit betalen. U krijgt van ons dan via email de factuur en de bevestiging. Het kan 1 tot 3 dagen duren nadat u heeft betaald voordat uw betaling bij ons binnen is. De kosten voor het vooruitbetalen zijn €1.00 Zodra wij uw betaling hebben ontvangen sturen wij uw bestelde producten op.

Achteraf betalen
Bij achteraf betalen kunt u eerst uw bestelling ontvangen en dan de factuur betalen. Indien u kiest voor achteraf betalen gaat u akkoord met de daarbij behorende algemene voorwaarden. Voor de beoordeling van uw aanvraag worden de door u ingevulde gegevens conform de bepalingen van de algemene voorwaarden doorgezonden naar AfterPa. Indien akkoord kunt u achteraf betalen en ontvangt u van ons de bestelling en een factuur. Deze factuur moet u binnen 14 dagen na factuurdatum betalen. Lees de algemene voorwaarden van AfterPay goed door.