Let op Cookies worden op deze website gebruikt voor de beste gebruikerservaring. Indien u verder gaat, gaat u akkoord met het ontvangen van cookies van deze website. Ik ga akkoord!

Op werkdagen voor 16:00 besteld? Direct verzonden!|Verzonden voor €2,95 - in NL met track & trace!
GRATIS verzonden vanaf €50.- orderwaarde!

Besparing 43%

new

PROBEER DEZE VOORDELIGE HOORTOESTELBATTERIJ

Adviesprijs: 2.35
1.35
(Incl.BTW) U bespaart: 1.00 (43%)
921004
Op voorraad!
+
Onze kwantumkortingen:
Aantal 10+
Prijs 1.25

Omschrijving

  • RVS kast
  • Geschikt voor hoortoestellen die nr 10 geel hoorbatterijen gebruiken
  • Kwikvrij (minder milieubelastend)
  • Lange sticker voor makkelijk lostrekken
  • Voltage: 1.4V
  • Houdbaarheid: minimaal 2 jaar
  • Inhoud verpakking: Verpakking met 6 hoorbatterijen

Onze goedkope maar krachtige Audifon 10 geel hoorbatterijen zijn speciaal geproduceerd voor het gebruik in hoortoestellen. De hoorbatterijen zijn zink-lucht hoortoestelbatterijen waarbij de spanning ontstaat als zuurstof met zink reageert. Zoekt u een prima batterij voor uw gehoorapparaat? Dan zijn deze Audifon hoortoestel batterijen een prima keuze.

Onze hoortoestelbatterijen worden geactiveerd zodra u het kleine stickertje verwijdert. Laat de gehoorapparaatbatterij enkele minuten "ademen" voordat u deze in het hoortoestel doet. Hierdoor neemt de hoorbatterij extra zuurstof op zodat u het maximale uit de hoorbatterij en uw hoortoestel haalt.

Lees de gebruiksaanwijzing van uw hoortoestellen goed om te voorkomen dat u de hoorbatterij verkeerd plaatst. Gebruik geen geweld als u de hoorbatterij plaatst. Het hoorbatterijtje moet soepel in en uit de batterijlade van het hoortoestel komen.

Deze hoorbatterijen zijn niet oplaadbaar. Verwijder lege hoorbatterijen uit het hoortoestel om eventueel lekken te voorkomen bij geen gebruik. Breng lege hoorbatterijen altijd naar een inzamelpunt voor batterijen en houdt deze uit de buurt van kinderen.

Bewaren op kamertemperatuur.

Tags

Beoordelingen

Ik was al tijden op zoek naar een goede batterij voor mijn Widex Passion hoortoestel. Deze gaan lekker lang mee. Ga zo door!
Super hoorbatterijen! Deze werken goed en best lang voor een klein batterijtje. Was ook zeer snel geleverd. Heb ik wel eens anders meegemaakt. Ga zo door!
Schrijf een beoordeling

Klantbeoordelingen