Let op Cookies worden op deze website gebruikt voor de beste gebruikerservaring. Indien u verder gaat, gaat u akkoord met het ontvangen van cookies van deze website. Ik ga akkoord!

Op werkdagen voor 16:00 besteld? Direct verzonden!|Verzonden voor €2,95 - in NL met track & trace!
GRATIS verzonden vanaf €50.- orderwaarde!

Besparing 46%

new
Adviesprijs: 3.25
1.75
(Incl.BTW) U bespaart: 1.50 (46%)
921014
Op voorraad!
+
Onze kwantumkortingen:
Aantal 10+
Prijs 1.75

Omschrijving

  • RVS kast
  • Geschikt voor hoortoestellen die nr 13 oranje hoorbatterijen gebruiken
  • Kwikvrij (minder milieubelastend)
  • Voltage: 1.4V
  • Houdbaarheid: minimaal 2 jaar
  • Inhoud verpakking: Verpakking met 6 hoorbatterijen

Onze goedkope maar krachtige Widex nr 13 oranje verpakking batterijen voor gehoorapparaten zijn speciaal geproduceerd voor het gebruik in hoortoestellen. De hoorbatterijen zijn zink-lucht hoortoestelbatterijen waarbij de spanning ontstaat als zuurstof met zink reageert

Onze hoorbatterijen worden geactiveerd zodra u het kleine stickertje verwijdert. Laat de hoorbatterij enkele minuten "ademen" voordat u deze in het hoortoestel doet. Hierdoor neemt de hoorbatterij extra zuurstof op zodat u het maximale uit de hoorbatterij en uw hoortoestel haalt.

Lees de gebruiksaanwijzing van uw hoortoestellen goed om te voorkomen dat u de hoorbatterij verkeerd plaatst. Gebruik geen geweld als u de hoorbatterij plaatst. Het hoorbatterijtje moet soepel in en uit de batterijlade van het hoortoestel komen.

Deze hoorbatterijen zijn niet oplaadbaar. Verwijder lege hoorbatterijen uit het hoortoestel om eventueel lekken te voorkomen bij geen gebruik. Breng lege hoorbatterijen altijd naar een inzamelpunt voor batterijen en houdt deze uit de buurt van kinderen.

Bewaren op kamertemperatuur.

Tags

Beoordelingen

Super batterijen, snel geleverd ook. Gelijk aan vrienden doorgegeven.
Schrijf een beoordeling

Klantbeoordelingen