Let op Cookies worden op deze website gebruikt voor de beste gebruikerservaring. Indien u verder gaat, gaat u akkoord met het ontvangen van cookies van deze website. Ik ga akkoord!

Retour informatie

Dit formulier kunt u gebruiken om uw bestelling ongedaan te maken. Na ontvangst van het / de product(en) heeft u hier 14 dagen de tijd voor. Na ontvangst van het ingevulde formulier of uw melding via email ontvangt u het door u betaalde bedrag binnen 14 dagen van ons retour.

Retourzenden

Mocht het product niet aan uw eisen voldoen dan mag u het natuurlijk retour zenden. Hieronder leest u hoe dat werkt. Wij hanteren een zichttermijn van 14 dagen ingaande de dag na ontvangst door of namens de koper. Voor het ongedaan maken van uw bestelling hebben wij een speciale pagina die u binnen 14 dagen kunt gebruiken voor het ontbinden van de overeenkomst. De retourkosten dient u zelf te betalen.

Uiteraard mag u ook via email of schriftelijk de overeenkomst ontbinden.

Goedkopehoorbatterij.nl vergoedt alle betalingen van de consument, inclusief eventuele leveringskosten door de ondernemer in rekening gebracht voor het geretourneerde product, onverwijld doch binnen 14 dagen volgend op de dag waarop de consument hem de herroeping meldt ( moment van ontbinding). De terugbetaling is kosteloos voor de consument.

Help, ik heb de verkeerde batterijen besteld!

Dat kan gebeuren natuurlijk. De snelste manier is om de juiste batterijen direct in onze shop te bestellen. Vervolgens stuurt u de verkeerd bestelde batterijen aan ons retour op ons retour adres voorzien van uw gegevens:

Goedkopehoorbatterij.nl
Afdelding retouren
Leonard Bernsteinhof 3
1628TT, Hoorn

Direct na ontvangst zullen wij het bedrag retour storten via onze payment provider op de door u gekozen betaalmethode.

Goedkopehoorbatterij.nl vergoedt alle betalingen van de consument, inclusief eventuele leveringskosten door de ondernemer in rekening gebracht voor het geretourneerde product, onverwijld doch binnen 14 dagen volgend op de dag waarop de consument hem de herroeping meldt (moment van ontbinding). De terugbetaling is kosteloos voor u als consument. De verzendkosten voor het retour sturen zijn voor de koper.

U bent niet verplicht dit formulier te gebruiken. U kunt ons ook bereiken via onderstaande contactgegevens én u kunt dit document gebruiken

Goedkopehoorbatterij.nl
Leonard Bernsteinhof 3
1628TT, Hoorn
Tel: 0229-755 134
info@goedkopehoorbatterij.nl

Ik deel u hierbij mede, dat ik onze overeenkomst betreffende de verkoop van de volgende product(en):

herroep,