Let op Cookies worden op deze website gebruikt voor de beste gebruikerservaring. Indien u verder gaat, gaat u akkoord met het ontvangen van cookies van deze website. Ik ga akkoord!

Veel gestelde vragen

Wij krijgen regelmatig vragen over onze batterijen en onze diensten. Op deze pagina ziet u de meeste gestelde vragen en antwoorden. Staat uw vraag hier niet tussen? Stuur uw vraag dan naar: Info@goedkopehoorbatterij.nl. Wij doen ons best u dan zo snel mogelijk te helpen.

Vraag: Hoelang gaan jullie batterijen mee?

Antwoord: Kort gezegd, even lang als alle andere hoorbatterijen. Een exact aantal dagen is onmogelijk om te vermelden omdat dit deels door de instellingen van het hoortoestel bepaald wordt evenals omgevingsvariabelen en natuurlijk de leeftijd van de batterij. Bij GoedkopeHoorbatterij.nl krijgt u altijd batterijen die zeer vers zijn. Minimaal 2 tot 3 jaar houdbaar. Bij zink-lucht batterijen is de versheid zeer belangrijk bij de levensduur.

De levensduur van de batterij hangt af van het type batterij, hoeveel het hoortoestel iedere dag gedragen wordt en het verbruik van het toestel (door versterking en aanpassingen). Afhankelijk daarvan gaan de batterijen enkele dagen tot enkele weken mee. Gemiddeld moet men iedere vijf dagen batterijen vervangen.

Vraag: Hoe weet ik welke batterij ik moet bestellen?

Antwoord: Er zijn 4 verschillende maten hoortoestelbatterijen. Deze worden aangegeven met een kleur en een nummer. Meestal is de verpakking en de sticker op de batterij voorzien van deze kleur. Als u niet zeker weet welke batterij u moet bestellen, kunt u contact opnemen met uw audicien. Deze weet zeker welke batterij u in uw hoortoestel moet doen. Ook kunt u deze informatie terugvinden in de handleiding van uw hoortoestel. Ook een oude verpakking kan een tipgever zijn.

Maat 10 = Geel - Hoogte: 3,6 mm Doorsnee 5,85 mm
Maat 312 - Bruin - Hoogte: 3,6 mm Doorsnee 7,90 mm
Maat 13 = Oranje - Hoogte: 5,4 mm Doorsnee 7,90 mm
Maat 675 = Blauw - Hoogte: 5,4 mm Doorsnee 11,60 mm

Een andere mogelijkheid dan bovengenoemde kleuren is er niet voor hoortoestellen.

Vraag: Ik heb de verkeerde batterijen besteld, wat nu?

Dat kan gebeuren natuurlijk. De snelste manier is om de juiste batterijen direct in onze shop te bestellen. Vervolgens stuurt u de verkeerd bestelde batterijen voldoende gefrankeerd aan ons retour op ons retour adres voorzien van uw gegevens:

Goedkopehoorbatterij.nl
Afdeling retouren
Leonard Bernsteinhof 3
1628TT, Hoorn

Direct na ontvangst zullen wij het bedrag retour storten via onze payment provider op de door u gekozen betaalmethode.