Let op Cookies worden op deze website gebruikt voor de beste gebruikerservaring. Indien u verder gaat, gaat u akkoord met het ontvangen van cookies van deze website. Ik ga akkoord!

Op werkdagen voor 16:00 besteld? Direct verzonden!|Verzonden voor €2,95 - in NL met track & trace!
GRATIS verzonden vanaf €50.- orderwaarde!

new
16.00
(Incl.BTW)
921002
Op voorraad!
+

Omschrijving

Voordeelpakket Rayovac Extra Advanced 13 Oranje ( 60 batterijen )

  • Meest verkochte batterij voor hoortoestel in de nieuwe verpakking.
  • Geschikt voor hoortoestellen die nr 13 oranje hoorbatterijen gebruiken
  • Kwikvrij (minder milieubelastend)
  • langere sticker voor eenvoudig verwijderen
  • Voltage: 1.45V
  • Houdbaarheid: minimaal 2-3 jaar
  • Inhoud verpakking: Verpakking met 6 hoorbatterijen
  • Soort: Zink-lucht
  • Afmetingen: Ø 7,9 mm Hoogte 5,4 mm

Onze goedkope maar krachtige Rayovac Extra Advanced Hoortoestelb atterij p13 oranje hoorbatterijen zijn speciaal geproduceerd voor het gebruik in hoortoestellen. De hoorbatterijen zijn zink-lucht hoortoestelbatterijen waarbij de spanning ontstaat als zuurstof met zink reageert

Onze hoorbatterijen worden geactiveerd zodra u het kleine stickertje verwijdert. Laat de hoorbatterij enkele minuten "ademen" voordat u deze in het hoortoestel doet. Hierdoor neemt de hoorbatterij extra zuurstof op zodat u het maximale uit de hoorbatterij en uw hoortoestel haalt.

Lees de gebruiksaanwijzing van uw hoortoestellen goed om te voorkomen dat u de hoorbatterij verkeerd plaatst. Gebruik geen geweld als u de hoorbatterij plaatst. Het hoorbatterijtje moet soepel in en uit de batterijlade van het hoortoestel komen.

Deze hoorbatterijen zijn niet oplaadbaar. Verwijder lege hoorbatterijen uit het hoortoestel om eventueel lekken te voorkomen bij geen gebruik. Breng lege hoorbatterijen altijd naar een inzamelpunt voor batterijen en houdt deze uit de buurt van kinderen.

Bewaren op kamertemperatuur.

Andere benamingen: R48, LR48, B0134, B26PA, DA13H, DA13N, 13HP, 13HPX, AC13E, AC13EZ, AC13, 13UP, 13DS, ME8Z, PR13H, P13, RS13, L13ZA, 13AE, 13A, R13ZA, ZA13, 13SA, S13A, PR13, ZA13, V13, V13HP, W13ZA, A13.

Tags

Beoordelingen

Niet alleen de batterijtjes zijn goed en betrouwbaar maar de geweldige service bij de snelle levering is mij bijzonder opgevallen.
Een jaar geleden een voordeelpak batterijtjes gekocht in de winkel. Deze bevallen mij prima. Ook op dit adres goed geholpen voor een apparaatje om beter te kunnen telefoneren.
eenvoudig besteld en bezorgd. Zo hoort het!
Schrijf een beoordeling

Klantbeoordelingen